Valgkampåpning på miljødagen 5.juni

Fotocredit: LKF-MDG

Som et symbol på at Miljøpartiet De Grønne nå har slått rot i kommunen og stiller valgliste i Lørenskog for første gang, plantet de kumulerte kandidatene et epletre i Rådhusparken. Dette er det første i en rekke av årlige epletre-gaver som vil vokse seg store og bære frukter, til glede for innbyggerne, akkurat som Miljøpartiet vil i kommuneatyret.

18. august 2015

Det var en hel forsamling av mennesker som hadde samlet seg i Rådhusparken fredag 5.juni for å markere Verdens miljødag gjennom å plante et tre – og samtidig markere åpninga av den grønne valgkampen.

De fire forhåndskumulerte valglistekandidatene var til stede og fikk presentere seg selv. Førstekandidat Ernst-Modest Herdieckerhoff (51) presenterte seg selv og sin bakgrunn fra Die Grünen i Tyskland, andrekandidat og ungdomsskolelærer Lisa Kara Fröyland (40) presenterte seg og sin bakgrunn fra nasjonalpolitikken, tredjekandidat og student André Helgestad (19) fortalte om sitt engasjement i Framtiden i våre hender, og fjerdekandidat Snorre Setvold (42) snakket om sin bakgrunn blant annet innenfor grønn transportutvikling.

Danser Tuva Selmer-Olsen ga de frammøtte en klimadans, og været viste seg også fra sin beste side.